Hélène Vrij

helene vrij autisme praktischAutisme Praktisch is ooit ontstaan uit Pasfy, het begeleidingsbureau voor mensen met een beperking, van Hélène Vrij. Sinds 2007 biedt Hélène gespecialiseerde hulp bij autisme. Ze draagt haar aanpak graag breed uit via lezingen en workshops, omdat haar positieve en vooral praktische blik ervoor zorgt dat problemen niet groter worden dan nodig en mensen gelukkig zijn als ze het beste van zichzelf mogen laten zien. Dat mag best onder de aandacht komen, en daar zet ze zich graag voor in.

Binnen Autisme Praktisch helpt ze op inspirerende manier van jong tot oud met autisme. Daarnaast biedt ze met haar programma van verschillende workshopmodules, speciaal voor de mensen ‘naast’ de-mens-met-autisme, een waardevolle aanvulling in hulpverlenersland. Ouders en leerkrachten, maar met name ook collega’s, werkbegeleiders en werkgevers krijgen een steuntje in de rug waardoor alles rond de mens met autisme soepeler functioneert: en daar wordt iedereen beter van.

Ooit dankzij haar dochter gestart als bevlogen ervaringsdeskundige, ontwikkelde Hélène Vrij zich door de jaren heen als expert met de bewuste keuze voor die gerichte methodes die ze in het werk graag combineert. Haar studies concentreerden zich daarom op de Feuersteinmethode, Mediërend Leren®, IkLeerAnders (bij beelddenken) en GeefMeDe5. Maar het belangrijkste is toch wel haar visitekaartje: haar hulp is praktisch en positief.

Meer weten of een lezing of workshop boeken? Neem contact op.
 

Neem contact op

philoposters